Vana Tallinna Legendid

posted in: Без рубрики | 0

Vana Tallinna Legendid Meie Vanalinn on ajaga kogunud väga palju erinevaid legende, muinasjutte ja salapäraseid jutte. Kus kõik neid jutud peidus on? Kas Vana Toomase peas või kloostri raamatukogus? Just seda me saame teada meie jalutuskäigu ajal.

Selle ekskursiooni peamine eesmärk on pühendatud Tallinna legendidele ja muinasjuеtudele. Marsruudi ajal külastatakse anomaalseid tsoone, salapäraseid kohti mis siiamaani on müstikaga varjatud. Selle jalutuskäigu oleks parem teha õhtusel ajal, nii on legendide mõju palju suurem.

Ekskursiooni ajal saate teada ka kõike mis puudutab Keskaegse Tallinna karistusi. See pole aga enam muinasjutt, vaid hirmsad tõelood, mis olid kunagi juhtunud. Loomulikult me räägime ka erinevatest tähtsatest kuupäevadest, ajaloolistest faktidest ja sündmustest.

Antud ekskursioon on orienteeritud 10-12 aastastele lastele. Sellise vanuse puhul on raske tähelepanu pöörata ajaloolistele faktidele, kuid muinasjutud ja legendid on sellele tore vaheldus.

Ekskursiooni Kestus: 2 tundi

Hind: 1-3 inimest / 35 EUR, 4 inimest ja enam – 10 EUR / inimene

* Ekskursiooni kestvust ja hinda on võimalik eraldi kokku leppida *

Tagasi “ekskursioonid”